Over QPR organisatieadvies

De letters QPR representeren mijn naam – ik ben Rob Küpper. Een door de wol geverfde controller, financieel manager en strategisch organisatieadviseur. Als interim-consultant heb ik mijn kennis en expertise inmiddels succesvol ingezet bij een groot aantal kleine en (middel)grote organisaties: de provincies Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland, Utrecht, verschillende gemeentes, Fabricom GTI Major Projects BV, Commissariaat voor de Media, Raad voor de Kinderbescherming, Hanzevast Capitals, PGGM, Nuon, Vitens en vele andere.
Ik begrijp wat managers, ondernemers en bestuurders bezighoudt. Daarbij ben ik volledig vertrouwd met de financiële processen bij provincies en gemeenten. Ik kijk verder dan naar cijfers alleen en ben snel in het kritisch analyseren van situaties, organisaties en vraagstukken van complexe aard. Mijn aanpak en werkwijze is praktisch en resultaatgericht.
Ik volgde mijn doctorale controllersopleiding aan de Nyenrode Business Universiteit, waar ik tegenwoordig ook zelf parttime doceer. Continue ontwikkeling is waar ik in geloof. Vanuit mijn passie kennis te delen, bied ik bedrijfskundige trainingen op maat. Ik focus daarbij op de combinatie van theorie en mijn jarenlange ervaring in de praktijk.
Verder ben ik penningmeester bij Vereniging Betaald Voetbal De Graafschap, en sta ik open voor het vervullen van commissariaten.